Ücretsiz Transfer, Kilitleme Olmaksızın Aktif Varlık Stake Etme ve T-rex cüzdan uygulamasındaki diğer özellikler

1 year ago 331

Eylül 2021 tarihinde yani bir yıl önce T-rex kripto para birimi cüzdan uygulamasını piyasaya sürdü. Olağanüstü bir müşteri deneyimi sunmaya odaklanmış bu uygulama, kullanıcılarının dijital aktif varlıkları kredi ve banka kartlarıyla kolayca satın almalarını ve de token ya da coin takas etmelerine olanak sağladı.

O zamandan bu yana, bir dizi yenilik eklemiş bulunmaktayız ve şimdi bunları sizinle paylaşmanın vakti geldi.

Yenilikler?

En yeni geliştirmelerden bir tanesi hem İPhone hem de Android sahiplerinin diğer T-rex kullanıcılarının zincir dışı transferlerini ücretsiz gerçekleştirmelerini mümkün kılmak. Ayrıca, kripto cüzdan adreslerinin kafa karıştırıcı ve açıkça söylemek gerekirse zahmet verici olduklarını bildiğimizden, e-posta, kullanıcı kimliği ya da kimliği belirsiz bağlantılar yoluyla diğer T-rex kullanıcılarına dijital varlıklarını transportation etme özelliği eklemiş bulunmaktayız.

Her iki uygulama sürümünün de eş zamanlı olarak güncellenmesi için çaba sarf etmekteyiz lakin bazı App Store ve Google Play  güncellemeleri kısmen farklı olabiliyor. Özellikle, Android kullanıcıları artık bakiyelerini kilitlemeksizin kriptolarını involvement edebilirler.

Yakın gelecekte gerçekleştirmek üzere programa alınmış birçok özelliğimiz var ve bu yüzden takipte kalın!

T-rex Cüzdan Uygulaması Hakkında

T-rex cüzdan, sezgisel arayüzü ve yolculuğa başlangıç işlevselliği sayesinde kripto para birimi dünyasına ilk adımlarını atan kullanıcılar için mükemmel bir nimettir. Uygulama, VİSA, MasterCard, Apple Pay ve diğer popüler ödeme yöntemlerini kullanarak dijital para birimleriyle alım yapmanızı mümkün kılarak kripto işlemlerine kolaylıkla olanak tanımaktadır.

Aktif varlıklarınız, 2 Faktörlü Doğrulama, biyometrik ya da yüz kimliği ile korumaya alınmış olup diğer cihazlardan da yönetilebilir. Banka düzeyinde denetim ve yenilikçi güvenlik önlemleri, fonlarınızı dolandırıcılara karşı korumaktadır. Kontrol altında tutan bir cüzdan olmanın yanı sıra kaybolması veya diğer acil durumlar söz konusu olduğunda hesabınıza tekrar erişim sağlamanız için her daim sizlere yardımcı olabiliriz.

Uygulama, saygın medya kaynaklarından edinilen en güncel coin haberlerini içermektedir ve böylelikle portfolyonuzda yapacağınız değişiklikler hususunda bilgiye dayalı kararlar alabilirsiniz. Sonuncusu ama en önemlisi, bu cüzdan kripto piyasasındaki en düşük ücretleri sunmaktan iftihar etmektedir.

Read Entire Article
Hotscript.co